Yhdistyksen 120-juhlat marraskuussa

https://youtu.be/-2esCBMt4d8 Tampereen Viittomakieliset ry täyttää 120 vuotta marraskuussa. Sen kunniaksi yhdistys järjestää juhlaillallisen Ravintola Pihassa Klingendahlissa, osoitteessa Pyhäjärvenkatu 5 B, Tampere Voitte ilmoittautua mukaan viimeistään 24.10 menneessä yhdistyksen toiminnanohjaajalle jari.malkamaki(at)tamvi.fi Ilmoittautumisen yhteydessä saat maksuohjeet MENU _______________________________________________________________________________________________________________________ ”ETELÄPIHA” Yrttinen vihreäsalaatti Lämminsavustettua kirjolohta ja tilli-smetanaa Härän paahtopaistia ja kaprisaiolia Härkäpapu-Gorgonzolasalaattia ja viikunaa Talon leipää ja voita ** Savustettua ylikypsää häränrintaa Paahdettua merilohta ja rapukastiketta Gruyere-perunaa Caponata  kasviksia ** Sitruunaposset Metsämarjakakkua Kahvi/Tee ­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­_______________________________________________________________________________________________________________________ Hinta 60

TERVETULOA MUKAAN SYKSYN TOIMINTAAN

Syksyn ensimmäinen jäsen- ja tiedotusilta 5.9. klo 18. Paikalla Kuurojen Liiton aluetyöntekijä Asta Tikkanen. Tiedotusta yhdistyksen tulevasta 120 vuotis-juhlasta. Tule myös kertomaan mitä aiheita haluatte jäsentapahtumiin.

Viittomakielen alkeiskurssi

Oletko kiinnostunut kielistä? Kohtaatko viittomakielisiä asiakkaita? Onko sinulla viittovia perheenjäseniä tai ystäviä Haluaisitko elämääsi jotain uutta? Jos vastasti myöntävästi, on aika ilmoittautua Tampereen Viittomakieliset ry:n viittomakielen alkeiskurssille! Mikä: Viittomakielen alkeiskurssi, 24 oppituntia, kahdeksan kokoontumiskertaa Missä: Satamakatu 13, 33200 Tampere, Tampereen Viittomakieliset ry:n tilat, katutaso Milloin: Torstaisin 31.5 - 28.6 ja 2.8 - 23.8. klo 17.30 - 20 Kustannukset:

Kesäretki Viron Pärnuun 3. – 6.7.2017

Tampereen Viittomakieliset ry järjestää Viron Pärnuun kesäretken, ilmoittautumisaika 31.5.2017 menneessä jari.malkamaki@tamvi.fi tai tekstiviestillä 050 5504796. Voit ilmoittautua myös yhdistysiltoina. Matkan hinta: Yhdistyksen jäsenille 200 € Seniorikerhon jäsenille 100 € EI-jäsenille 250 € Matkaan ilmoittautuminen on sitova, maksu yhdistyksen tilille eräpäivään menneessä! MATKAOHJELMA TAMPERE – PÄRNU - TAMPERE 3.-6.7.2017 TALLINKSILJA Aikataulu ja matkaohjelman muutokset mahdollisia, joista ilmoitetaan. Matkanvetäjä: Jari Malkamäki Bussin kuljettaja: