TAMPEREEN TULKKIKESKUS TÄYTTI 30 VUOTTA

 

Yhdistyksen perustama tulkkikeskus vietti 30-vuotisjuhlaa 16.5.2019 yhdistyksen tiloissa.

Tampereen Tulkkikeskus Oy vastaanotti avoimissa ovissa kävijöitä klo 16 asti. Kahvitarjoilun lomassa muisteltiin ja tavattiin tuttuja.

 

Klo 17 saapui kutsuvieraita, jotka vastaanotti toimitusjohtaja Jari Malkamäki. Paikalla oli vieraitten lisäksi tulkkikeskuksen tulkkeja ja henkilöstöpäällikkö Esa Päiväniemi.

Kutsuvieraitten joukossa oli Risto Hoikkanen, kuntoutumis- ja asumispalvelujohtaja, Tampereen kaupungilta vs. asiakasohjauksen päällikkö, Leena Köykkä, Tampereen Kuuloyhdistyksen varapj. Matti Kanto.

Alkuun onniteltiin tulkkikeskusta kuohuviinilasillisella. Sen jälkeen oli pikkupurtavien vuoro. Emäntinä olivat keittiössä Helena Lindgren-Järventausta, Armi Piirainen ja Arja Siltanen. He myös tekivät herkulliset pikkupurtavat tilaisuuteen hoitivat tarjoilun.

Ohjelman alussa Jarmo Järventausta kertoi, missä tulkkikeskus oli aikaisemmin vuokratiloissa. Nyt tulkkikeskuksella on omat toimitilat Rautatienkadulla.

Illan kohokohta oli Gavin Lilleyn esitys, joka hauskutti  ja nauratti vieraita. Gavin Lilleyn  aiheina oli muutama tulkkiin liittyvä huumoriesitys.

Tilaisuus päättyi ja kotimatka odotti kaikkia.

Valokuvat ja teksti Nelly Koski