Vuosikokous 23.3.2019

Lauantaina 23.3. yhdistys piti sääntömääräisen vuosikokouksen. Puheenjohtajana toimi Armo Kursi. Paikalla oli hallitus ja n. 10 jäsentä. Esitettiin toimintakertomus vuodelta 2018, sekä yhdistyksen taloustiedot, jotka hallitus oli tunnollisesti hoitanut.

Toimikunnat, toimintasuunnitelma ja talousarvio tälle vuodelle hyväksyttiin. Talousarvion tulee mahdollisesti muutoksia, kun Tampereen kaupunki päättää tämän vuoden toiminta-avustuksista yhdistyksille kevään aikana.

Tilintarkastajan suosituksesta yhdistyksen vuosikokous myönsi vastuuvapauden hallinnon ja tilien hoidosta hallitukselle vuodelta 2018.

Hallituksessa oli erovuorossa Antero Janhonen ja Arja Kantola, joka ei halunnut jatkaa. Hallituksessa jäseninä Armi Piirainen, Antero Janhonen ja uutena jäsenenä valittiin hallitukseen Ismo Ahtiainen.

Kokouksen jälkeen hallitus piti järjestäytymiskokouksen, jossa edelleen jatkaa viime vuonna valittu puheenjohtaja Jarmo Järventausta. Jaana Sinisalo valittiin varapuheenjohtajaksi, sihteerinä Nelly Koski. Hallituksen ulkopuolelta yhdistyksen taloudenhoitajana Jari Malkamäki.